Општина Владимирци - званичан сајт

Уручени уговори о раду лицима која су била радно ангажована током пандемије Ковид

17/11/2023

Данас су у Дому здравља Владимирци свечано уручени уговори о раду лицима која су била радно ангажована током трајања пандемије Ковид. У складу са Закључком Владе РС о пријему свих лица која су током трајања пандемије била радно ангажована у здравственим установама, извршен је пријем 15 лица различитих профила.

Свечаној додели уговора присуствовали су и председник привременог органа општине Владимирци Горан Зарић, као и члан привременог органа Раде Ковачевић.

Горан Зарић посебно је истакао допринос свих лица која су данас примљена у радни однос током трајања пандемије, а Раде Ковачевић додао да локална самоуправа никада није губила веру у запослене у здравству што је и доказала дугогодишњим финансирањем запослених, чак и када се није знало за могућност да ће бити примљени у стални радни однос.

Директор Дома здравља Владимирци др Бранко Исаиловић се посебно захвалио свима и нагласио да су својим радом и несебичним залагањем заслужили овакав вид награде због свега што су учинили током пандемије Ковид.

Last modified: 17/11/2023

Comments are closed.

Општина Владимирци