Општина Владимирци - званичан сајт

Одржана четврта редовна седница Скупштине општине Владимирци

19/06/2024

Четврта редовна седница Скупштине општине Владимирци, којом је председавао Раде Ковачевић, одржана је јуче у сали Дома културе, са почетком рада у 09 часова.

На дневном реду исте, нашло се пет тачака, о којима се одлучивало, а као шеста била су предвиђена одборничка питања и иницијативе.

На седници усвојен је предлог Одлуке о првом ребалансу буџета општине Владимирци за 2024. годину, који је образлаган од стране Милана Ружића, шефа Одсека за трезор и буџетско рачуноводство.

Измену кадровског плана запослених у Општинској управи општине Владимирци, одборници су усвојили након што је исти образложила начелница Славица Мирковић.

Усвојена су и два решења која се односе на отуђења непокретности из јавне својине општине Владимирци и то непосредном погодбом. Једна непокретност налази се у КО Владимирци, док је друга у КО Бобовик. Тржишна цена истих утврђена је у оквиру  Одсека за утврђивање и наплату јавних прихода.

Имајући у виду да се Организациони одбор стара и о обележавању Славе општине, Скупштина је донела и одлуку о именовању његових чланова, са председником др Гораном Зарићем на челу.

У радној атмосфери, протекла је и ова скупштина, чији ће се материјали објавити и у Службеном листу града Шапца и општина Богатић, Владимирци и Коцељева.

Last modified: 19/06/2024

Comments are closed.

Општина Владимирци