Општина Владимирци - званичан сајт

Удружењима грађана 600.000 динара

07/07/2021

У општини Владимирци данас су закључени уговори о реализацији пројеката, са учесницима јавног конкурса за финансирање или суфинансирање програма и пројеката удружења грађана, односно невладиних организација у области друштвеног и хуманитарног рада, које делују на територији општине Валадимирци.

На овогодишњем конкурсу учествовалo je Удружење пензионера општине Владимирци, са пројектом који се пре свега односи на организационо, кадровско, материјално – социјално јачање Општинске организације, Месних организација, као и појединаца пензионера. На конкурсу је учествовало и Женско удружење „Вера, Љуба, Нада“, са пројектом из области едукације и оснаживања личности жена, како би се исте укључиле у остваривање својих права. Средства су додељена и Удружењу В-Театар, за пројекат припреме и реализације позоришне представе „Сумњиво лице“. Културно уметничко друштво „Диша Атић“ Скупљен, учествовало је са пројектом очувања народне културе и традиције. Данас је уговор закључен и са Удружењем пчелара Владимирци, за пројекат набавке регистрованих лекова за пчеле и набавку шећера за прихрану пчела. Кинолошком друштву Белотић, средства су одобрена за пројекат одржавања прве изложбе паса и приступање Кинолошком савезу.

Укупна средства, која су у складу са Одлуком о буџету и  Правилником о критеријумима и поступку доделе средстава из буџета општине Владимирци за програме и пројекте удружења грађана, односно невладиних организација, расподељена износе 600.000,00 динара.

 

Last modified: 07/07/2021

Comments are closed.

Општина Владимирци