Општина Владимирци - званичан сајт

ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ПД РЕЦ ,,ЕКО-ТАМНАВА“ Д.О.О. УБ

17/11/2021

Дана 17.11.2021. године у сали Дома ученика у Владимирцима одржана је осма (ванредна) седница Скупштине привредног друштва Регионални центар за управљање отпадом ,,Еко-Тамнава“ д.о.о. Уб.

Домаћин одржавања седнице Скупштине била је општина Владимирци и председник општине Горан Зарић са својим сарадницима. Седницом је председавао председник Скупштине Ђорђе Максимовић, а учешће у раду узео је и директор ПД ,,Еко-Тамнава“ Уб Зоран Петровић.

Дневни ред који је предложен једногласно је усвојен. Након усвајања дневног реда приступило се доношењу Закључка о усвајању Записника са седме (редовне) седнице Скупштине привредног друштва одржане 24.9.2021. године у Коцељеви и који је једногласно донет.

Такође, донете су Одлуке које се односе на приступање Градске општине Барајево привредном друштву Регионални центар за управљање отпадом ,,Еко-Тамнава“ д.о.о. Уб, као и Одлука о утврђивању права на накнаду за рад у Скупштини РЕЦ ,,Еко-Тамнава“.

Седнице Скупштине одржавају се у склопу активности реализације пројекта изградње регионалног система за управљање отпадом ,,Каленић“. У овом пројекту учествује 11 јединица локалне самоуправе, међу којима је и општина Владимирци.

Реализација овог пројекта имаће велики значај јер ће се на тај начин у наредном периоду решити проблем управљања чврстим отпадом и створити услови за санацију несанитарних депонија.

Седници Скупштине присуствовали су и начелник Мачванског управног округа Владан Красавац, као и начелник Колубарског управног округа Горан Миливојевић.

Last modified: 17/11/2021

Comments are closed.

Општина Владимирци