Општина Владимирци - званичан сајт

Представници руске компаније на састанку са председником општине Владимирци

12/10/2021

Дана, 12.10.2021. године у кабинету председника општине Владимирци одржан је састанак са заинтересованим руским инвеститорима који имају своје представништво у Панчеву. У питању је компанија ,,TRI-A-DA“ д.о.о, а састанку је присуствовао и генерални директор Марко Пејић.

Повод састанка био је презентација Идејног решења за изградњу туристичке зоне одмора, а реализацији пројекта претходила би израда термалне бушотине на територији општине Владимирци где би се и изградио бањски комплекс.

Подсећамо, да је у претходном периоду на одржаном састанку са представницима Министарства рударства и енергетике и министарком Зораном Михајловић, којем је присуствовао председник општине, обећано да ће бити обезбеђена средства за израду термалне бушотине и за која се очекује да у наредном периоду буду одобрена како би се почело са извођењем радова.

Вредност инвестиције за изградњу туристичке зоне одмора износи два милиона еура и запослило би се око 70 радника.

Руски инвеститори заинтересовани су за сарадњу са општином Владимирци што је и истакнуто на одржаном састанку са председником општине Гораном Зарићем. У наредном периоду наставиће се договори око будуће сарадње.

Last modified: 12/10/2021

Comments are closed.

Општина Владимирци