Општина Владимирци - званичан сајт

Председник општине Владимирци учествовао на округлом столу у Љубљани

07/11/2021

Председник општине Владимирци Горан Зарић је током свог дводневног боравка у Љубљани 3. и 4. новембра 2021. године учествовао на округлом столу, а тема скупа се односила на могућности инвестирања словеначких привредника у градове и општине Србије.

Српско-словенски пословни клуб са седиштем у Љубљани пружа подршку српској привреди нарочито при успостављању пословних контаката међу привредницима.

Циљ округлог стола јесте да се представе предности и услови улагања у градове и општине Србије, за које би могли бити заинтересовани привредници из Словеније и који су учествовали у раду скупа.

На поменутом скупу, председник општине Владимирци Горан Зарић одржао је презентацију и том приликом представио општину Владимирци, упознао присутне са локацијама за инвестирање, такође истакао је значај постојања термалних вода као обновљивог извора енергије, а које постоје на територији општине.

Исто тако, током свог боравка председник општине обавио је разговоре са неколико словеначких привредника које је ближе упознао са могућностима и условима инвестирања у општину Владимирци и исте позвао да посете нашу општину, а све у циљу успостављања успешне пословне сарадње у будућности.

Last modified: 07/11/2021

Comments are closed.

Општина Владимирци