Општина Владимирци - званичан сајт

Општина Владимирци донирала је опрему за рад полицијској станици Владимирци

11/03/2020

Општина Владимирци донирала је опрему за рад полицијској станици Владимирци, како би службеници МУП-а на подручју ове општине успешно обављали своје активности.

У наредном периоду према речима председника општине Милорада Милинковића побољшаће се безбедност саобраћаја у самој варошици и на магистралним путевима постављањем видео надзора.

Претходних година општина Владимирци је полицијској станици донирала скенер, батеријске лампе, фотоапарате а ове године издвојена су средства за куповину компјутера и уређаја за утврђивање присуства алкохола код учесника у саобраћају.

-Ми кроз онај вид казни који возачи плаћају, да ли због алкохола, пребрзе вожње или неких других ствари, један део тих пара добија општина Владимирци. Ми смо планирали у току ове године да уведемо видео надзор код основне школе, код обданишта, код дома здравља а планира се и постављање камера и на магистрални пут Шабац-Ваљево и Шабац-Обреновац у сваком случају да би допринели већој безбедности самог саобраћаја – Каже председник општине Милорад Милинковић.

 

Last modified: 11/03/2020

Comments are closed.