Општина Владимирци - званичан сајт

Одржана седница Савета за привреду

01/03/2023

Дана 1.3.2023. године у кабинету председника општине Владимирци Горана Зарић одржана је седница општинског Савета за привреду. Седници су поред привредника са територије општине присуствовали државни секретар у Министарству привреде др Бобан Бирманчевић и начелник Мачванског управног округа Жељко Марјановић.

Бобан Бирманчевић упознао је присутне о Програмима подршке Министарства привреде који су намењени пре свега развоју привредних зона, али и малих и средњих предузећа, као и развоју женског предузетништва и могућности добијања повољнијих услова за кредите.

Такође, овом приликом истакао је да су врата Министарства отворена за све грађане и привреднике, како би се на најбољи могући начин искористило све оно што држава пружа, а све то у циљу привредног развоја локалних самоуправа. Истакао је да постоји одлична сарадња са председником општине Владимирци и да је то битан предуслов да се дође до пројеката.

Председник општине Горан Зарић захвалио се државном секретару и начелнику Мачванског управног округа на посети општини Владимирци и додао да имамо добру сарадњу са државом, да привредници и сви грађани могу у сваком тренутку да рачунају на помоћ и подршку локалне самоуправе и најавио пројекат са којим Општина планира да аплицира код Министарства привреде, а који се односи на Програм подршке развоју пословне инфраструктуре.

Last modified: 01/03/2023

Comments are closed.

Општина Владимирци