Општина Владимирци - званичан сајт

Одржана едукативна представа “Пажљивко”

26/10/2022

Представници Агенције за безбедност саобраћаја, у сарадњи са локалним саветом за безбедност саобраћаја општине Владимирци, дана 26.10.2022. године одржали су едукативну представу ,,Пажљивко“ за све ученике првог разреда основних школа ,,Жика Поповић“ Владимирци и ,,Јован Цвијић“ Дебрц.

,,Пажљивко“ је едукативна представа на тему безбедног учествовања деце у саобраћају. Кроз представу деци се указало на навике које треба да стекну како би била безбедна на путу од школе до куће и у свакодневним ситуацијама, као и да се осамостале у саобраћају.

Општина Владимирци је овим поводом обезбедила пригодне поклоне за све прваке у виду промотивно едукативног материјала, тако да су деци на крају представе уручени флуоресцентни прслуци чија је основна улога да повећају видљивост деце, као и њихово безбедно учешће у саобраћају.

Представи су, поред представника Агенције за безбедност саобраћаја, присуствовали председник Скупштине општине Владимирци и заменик председника локалног савета за безбедност саобраћаја Раде Ковачевић и координатор локалног савета за безбедност саобраћаја Живадин Пантелић.

Last modified: 26/10/2022

Comments are closed.

Општина Владимирци