Општина Владимирци - званичан сајт

Министар привреде Горан Кнежевић обишао је данас индустријску зону у општини Владимирци: Преговори са инвеститорима из Аустрије и Швајцарске

16/06/2020

Министар привреде Горан Кнежевић обишао је данас индустријску зону у општини Владимирци и рекао да су у току преговори са инвеститорима из Аустрије и Швајцарске, чијим би се доласком убрзао развој Владимираца, саопштило је Министарство привреде.
“У преговорима смо са два инвеститора из Аустрије и Швајцарске, чијим би се доласком убрзао развој Владимираца, а што је и испуњење обећања председника Александра Вучића из фебруара ове године када је свечано отворио Дом ученика у овој општини”, рекао је Кнежевић.
Министар је са представницима општине разговарао о даљем развоју локалне самоуправе и привлачењу инвеститора, а обишао је индустријску зону у општини Владимирци где је, како је саопштено, током прошле године завршена изградња дела саобраћајнице која је допринела развоју те пословне зоне и отварању већег броја радних места, повећању стандарда и економског потенцијала општине.
Кнежевић је истакао да су пројекат изградње дела улице Новопројектована 6 у зони привређивања реализовали Министарство привреде и општина Владимирци и најавио нове пројекте.
Према његовим речима, током ове године планирана је реконструкција тротоара у улици Светог Саве који ће повезивати индустријску зону и аутобуску станицу, дом здравља, општину, средњу и основну школу, а на чијој траси се налазе трговинске радње и угоститељски објекти.

Last modified: 17/06/2020

Comments are closed.