Општина Владимирци - званичан сајт

Геотермални потенцијали општине Владимирци

21/11/2019

У четвртак 07.новембра 2019.године,са почетком у 11:00 часова, одржан је у општини Владимирци састанак начелника Мачванског управног округа Владана Красавца,председника општине Милорада Милинковића,са сарадницима и Александра Марјановића. Састанак је одржан у наставку редовних активности начелника Мачванског управног округа Владана Красавца,у цилју реализације пројеката усмерених на унапређење и развој општине Владимирци.

Састанку је присуствовао и Александар Марјановић,контакт особа за сарадњу са потенцијалним инвеститорима општине Владимирци.

Активности на реализацији ове теме започете су крајем септембра месеца 2019.године.
Геотермални ресурси су велика шанса за општину Владимирци и потребно је предузети све мере, како би се овај природни ресурс ставио у функцију развоја и општине Владимирци и Посавотамнаве.Локална самоуправа очекује да се и Република Србија са своје стране уклјучи и помогне у реализацији овог пројекта,а све у интересу болјитка за све грађане ове општине.

Током новембра месеца очекује се долазак инвеститора везано за геотермални потенцијал општине и експлоатацију овог ресурса.

Извор: macvanski.okrug.gov.rs

Last modified: 28/11/2019

Comments are closed.