Општина Владимирци - званичан сајт

Два нова возила за Дом здравља у Владимирцима

02/06/2022

Министарство здравља Владе Републике Србије донирало је два нова возила Дому здравља Владимирци. У питању су возила за превоз пацијената на дијализу и санитетско возило за указивање помоћи на терену. Вредност ове донације износи око 9,5 милиона динара.

Тим поводом председник општине Владимирци Горан Зарић изразио је захвалност Министарству здравља Владе Републике Србије на овој веома значајној донацији и истакао да је Дом здравља богатији за још два возила, као и да је ово четврто санитетско возило у возном парку владимирачког Дома здравља. С обзиром на разуђеност општине уз два нова возила квалитет услуга које се пружају грађанима биће подигнуте на виши ниво.

Како је истакао директор др Бранко Исаиловић возила су донирана на основу пројекта Хитан одговор на Ковид 19 који реализује ресорно Министарство. Према његовим речима у наредном периоду очекује се и набавка медицинске опреме, у питању је дигитални рендген апарат и да ће се набавком дигиталног рендген апарата осавременити владимирачки Дом здравља, а самим тим ће и грађанима општине Владимирци бити пружене боље и квалитетније здравствене услуге.

Last modified: 02/06/2022

Comments are closed.

Општина Владимирци