Општина Владимирци - званичан сајт

ДЕМАНТИ НА ИЗЈАВУ ФУНКЦИОНЕРА НАРОДНЕ СТРАНКЕ ОБЈАВЉЕНЕ НА ТВ ШАБАЦ

04/05/2018

Изјаве које су дали функционери “Народне странке” у Владимирцима, Јанко Ђурић и Дејан Нешић су неутемељене, неистините и тендециозне, смишЉене да урушавају интегритет председника општине Владимирци и власти са коалиционим партнерима.

– Неправилности које се наводе у ревизији односе се на 2014. годину, када је на власти био Дејан Нешић и које су тада направљене, а нама је наложено отклањање тих неправилности 2016. године.

– Што се тиче социјалне помоћи, истина је да се социјална помоћ исплаћује редовно без дана закашњења као што је буџетом и предвиђено. Не знамо о каквим дневницама говори Јанко Ђурић, никакве дневнице се не исплаћују, већ Законом опредељена социјална давања, а можда су у Јанково време неким Људима исплаћиване и дневнице.

– Што се тиче превоза општина има обавезу да финансира превоз основаца, а не средњошколаца.

– Што се тиче помињања нове зграде која општину неће коштати ни динар, јер је општина та средства добила од надлежног министарства. „Господи“ из Народне странке у Владимирцима би било боЉе да провере информације о стварно стању, да не обмањују народ и не шире лажи.

Господо колико вам народ верује показали су задњи избори када је ваша групација од 25 одборничких мандата колико броји Скуштина општине Владимирци освојила врло успешно један једини мандат.

С поштовањем
Председник Општине Владимирци

Last modified: 04/05/2018

Comments are closed.

%d bloggers like this: