Општина Владимирци - званичан сајт

Асфалтирање пута у месној заједници Звезд

25/11/2021

Дана 25.11.2021. године првим слојем асфалта пресвучена је деоница пута у насељеном месту Звезд дужине око 800 метара. Инвеститор радова је Општина Владимирци, а вредност инвестиције износи 2.500.000,00 динара.

Становници насељеног места Звезд изразили су велико задовољство и захвалност, јер како истичу годинама уназад нису добили ни метар асфалта и да је ово први асфалт који су добили.

Општина Владимирци наставиће радове на асфалтирању деоница путева и до краја 2021. године, како је и планирано, асфалтом ће бити пресвучено још неколико деоница, тако да ће у општини Владимирци новим асфалтом бити пресвучено укупно 11 километара локалних путева.

Како је и најавио председник општине Горан Зарић, приликом обиласка радова на асфалтирању путева, Општина ће и у наредном периоду издвајати средства у свом буџету за ову намену, а све у циљу побољшања услова за живот грађана наше општине, али и да се обезбеди боља проходност и функционалност путева, што ће допринети и већој безбедности учесника у саобраћају.

Last modified: 25/11/2021

Comments are closed.

Општина Владимирци