Општина Владимирци - званичан сајт

Асфалтирање пута у месној заједници Власаница

25/11/2021

Дана 24.11.2021. године асфалтиран је успон у месној заједници Власаница. Одмах након завршених радова на асфалтирању пута у месној заједници Суво Село отпочето је асфалтирање у Власаници. За асфалтирање ове деонице пута, односно успона, Општина Владимирци из свог буџета издвојила је око 1.500.000,00 динара.

Посебан значај огледа се у томе што је ова деоница пута асфалтирана пре почетка снежних падавина и на овај начин решен је вишедеценијски проблем мештана ове месне заједнице.

Асфалтирано је 500 метара успона, а за житеље МЗ Власаница ово је разлог да зиму могу да дочекају без страха. Проблем за ову деоницу пута везан је не само за зимски период, него и за пролеће и јесен када кише знатно отежавају проходност пута за аута и друга превозна средства.

Као што је и планирано, асфалтирање деоница путева се наставља и до краја 2021. године биће асфалтирано укупно 11 километара на територији општине Владимирци.  Укупна средства која су неопходна за извођење ових радова износе 75 милиона динара, од тога 20 милиона из буџета општине, а 55 милиона динара из државног буџета.

Општина Владимирци у наредном периоду наставиће ка циљу побољшања квалитета живота у насељеним местима општине Владимирце као и повећања безбедности у саобраћају.

Last modified: 25/11/2021

Comments are closed.

Општина Владимирци