Општина Владимирци - званичан сајт

Представници општине Владимирци у посети Лепосавићу

04/06/2021

Делегације 17 општина, међу којима су: Пожега, Инђија, Бач, Ириг, Владимирци, Богатић, Крупањ, Лучани, Пећинци, Звездара, Смедеревска Паланка, Ужице, Сурчин, Врбас, Раковица, Стара Пазова и Жабаљ, заједно са два посланика Скупштине Републике Србије посетили су општину Лепосавић и Основну школу „Стана Бачанин“ у Лешку.

Делегацију поменутих општина, као и народне посланике, срдачно је дочекао председник Привременог органа општине Лепосавић Зоран Тодић са сарадницима.

Посета је имала хуманитарни карактер и председник Зоран Тодић овом приликом, изразио је огромну захвалност свим општинама на вредној донацији која је уручена за децу из Месне заједнице Лешак. По његовим речима ово је само једна у низу помоћи која стиже из општина у Централној Србији и Војводини, што је показатељ да грађани општине Лепосавић, али и српски народ на Косову и Метохији није сам и није заборављен.

“Поклони значе за нашу децу, али само присуство ових људи, ових руководиоца развијених градова и општина са територије читаве Србије, даје нам додатан подстрек да знамо да нисмо сами, да настављамо даље и да се боримо уз помоћ наше државе Србије и наше браће који су данас овде. Имамо чему да се надамо, да размишљамо о својој будућности, а наша будућност је да радимо, стварамо и градимо за наш народ и да будемо своји на своме. Само присуство ових људи доказ је шта је патриотизам, то је борба за свако дете и за сваког човека. Ми настављамо тим путем уз подршку државе Србије коју свакодневно имамо, верујем да долази једна светлија будућност за ову децу за коју живимо и радимо”, истакао је Тодић.

Општина Владимирци овом приликом, донирала је лаптоп рачунар.

Last modified: 04/06/2021

Comments are closed.