Општина Владимирци - званичан сајт

Постављена нова трафо станица у Мровској

14/02/2021

За мештане Мровске дугогодишњи проблеми са лошим напоном струје и нередовним напајањем електричном енергијом, решени су постављањем нове трафо станице.

Председник општине Владимирци Горан Зарић, обишао је постављање трафо станице и поручио да се сарадњом са Електродистрибуцијом Шабац – испоставом у Владимирцима, назире крај проблемима.

„Ми смо успели да у сарадњи са Електродистрибуцијом урадимо и поставимо нови трафо у овом делу села, где су фамилије Миловановићи, Живковићи, Богићевићи, Ракићи, Андрићи“, рекао је председник.

Председник је у свом обраћању навео да је имао разговоре са људима из овог дела села, који су имали проблеме, попут честих прекида у снабдевању електричном енергијом до слабог напона. Проблеми су се јављали и са апаратима у домаћинствима, који су се кварили због последица ниског напона.

Изградњом трафо станице, мештани се више неће сусретати са овим проблемима, с обзиром да им је сада омогућено редовно снабдевање електричном енергијом.

Радује и вест да се планови за наредни период односе на побољшање и унапређење читаве мреже на овом подручју.

Истом приликом, председник је навео да се у сарадњи са Електродистрибуцијом, планира извођење ових послова и на неколико других локација, како би грађани општине Владимирци, већ у овој години добили боље снабдевање електричном енергијом.

Такође су најављене активности, које ће се у циљу унапређења самог посла, предузимати и у наредним годинама.

Сарадња општине и Електродистрибуције, у погледу реконструкције и опоравка мреже, која мештане Владимираца снабдева електричном енергијом, умногоме ће олакшати њихов свакодневни живот и потребе.

Извор: ТВ АС

 

 

Last modified: 15/02/2021

Comments are closed.