Општина Владимирци - званичан сајт

БАЗЕН У ВЛАДИМИРЦИМА И ДАЉЕ ЗАТВОРЕН

28/07/2020

Јуче је одржана седница кризног штаба у Општини Владимирци са само једном тачком дневног реда а то је питање рада базена. Општински штаб је апсолутно подржао све мере које је председник Општине Владимирци Милорад Милинковић предузео и постигнут је договор да базен остане затворен.

Председник се се придржава уредбе Владе Републике Србије које је потписала председница Владе Ана Брнабић где у члану 9а, пише „Забрана коришћења отворених и затворених базена, спа и велнес центара“.

“Што се тиче саме ситуације са вирусом корона, ситуација се погоршала, у петак смо имали 55 случајева а данас имамо 65, за два дана се број оболелих повећао за нових 10 случајева. Једногласна је одлука штаба да се све мере продужавају до петка 31.07.2020. где ће поново бити одржан састанак и где ће се поново разматрати отварање базена под условом да ситуација буде повољнија. ЗдравЉе Људи је главни приоритет и апелујем на грађане да буду одговорни, да носе маске, држе дистанцу и придржавају се свих препорука и мера, како би се епидемиолошка ситуација стабилизовала и ставила под контролу.” – рекао је Милинковић

Last modified: 28/07/2020

Comments are closed.