Општина Владимирци - званичан сајт

Одбојкашки камп Србије угостили Владимирци

01/09/2021

Протекле седмице у сали Посавотамнавске средње школе оджао се традиционални одбојкашки камп Србије. У организацији локалне самоуправе и Туристичке организације општине. Две одбојкашке школе међу којима је и школа ХОТ ВОЛЕЈ прослављеног репрезентативца Едина Шкорића имале су уз два тренинга и дружења а млади владимирчани су узели учешће у раду уз девојчице и дечаке на задовољство Шкорића:

-Нама је управо намера да се упали искра одбојке и у овом предивном и гостољубивом простору. Бесплатно смо понудили  заинтересованим за одбојку да је пригрле и да ето добијемо и неке нове  репрезентативке у будућности. Хвала Владимирцима на гостопримству пошто смо препознали да овај крај има и богату традицију уз одличне услове за рад очекујемо да се овде опет видимо, рекао је у даху Шкорић .

Једна од полазница кампа Матеја Нешић је била презадовољна :

-Уз тежак рад  било је времена и да се упознамо али и видимо који је пут, зашто не, и до Европских висина. Надам се и репрезентативним дометима па и медаљама, говорила је очигледно будућа шампионка .

Председник општине Владимирци Горан Зарић и сам заљубљеник у одбојку био је пресрећан што су гости угледни кампу будућих ведета:

-Лепо је што је препознат квалитет одбојке ових простора и што је дата прилика Владимирцима да госте будуће асове. Надам се да ћемо и надаље гостити спортисте који нас чине великим у свету спорта стазама које су утрли великани попут Едина Шкорића, није крио задовољство Зарић .

Занимљивост за себе је био и меч гостију и домаћина за које су наступали и Горан Зарић и директор ТО Владимирци  Иван Пакић. Наступили су и играчи који нису тренерали овај спорт што је дало посебну драж. На самом крају организатори кампа су уручили плакете и захвалнице домаћинима уз наду да ће створено пријатељство бити настављено и у наредном периоду .

 

Last modified: 01/09/2021

Comments are closed.

Општина Владимирци